SSL certificaten van Let’s Encrypt bij Magnifiekhosting.com

Let,s Encrypt de gratis SSL certificate authority.Let,s Encrypt van het Internet.

Let’s Encrypt is een gratis, volledig geautomatiseerde en open SSL certificate authority (CA).

SSL Certificaten van Let's Encrypt worden door 99% van alle internet browsers geaccepteerd.

Let's encrypt word gesponserd door bedrijven zoals Google, Mozilla Firefox, Facebook, Hewlett Packard, Chrome, Shopify + nog 29 bedrijven van dit niveau.

Let’s Encrypt is een service die wordt geleverd door de Internet Security Research Group (ISRG).,

De belangrijkste beweeg redenen achter Let’s Encrypt zijn:

Gratis veilige HTTPS verbindingen voor iedereen met een domeinnaam met website zonder extra IP adres.

Iedereen die eigenaar is van een domeinnaam met een website kan een vertrouwd SSL certificaat van Let’s Encrypt verkrijgen zonder kosten.

Geheel automatisch met software die draait op de webserver van je website kan een SSL certificaat van Let’s Encrypt zonder problemen worden verkregen en kan het veilig configureerd worden voor gebruik.

Het verlengen of vernieuwen van het SSL certificaat om de 60 dagen gaat geheel automatisch.

Veiliger Internet

Let’s Encrypt zal toegepast worden als het platform voor de bevordering van alle aanbevolen TLS beveiligings procedures, zowel aan de kant van de Certificaat Authorithy als met het helpen van site-operators om hun servers beter te beveiligen.

Transparante CA certificaten

Alle CA certificaten die door Let'Encrypt worden af gegeven of worden ingetrokken, zullen openbaar beschikbaar zijn voor iedereen om te inspecteren.

Samenwerken

Zoals zoveel onderliggende internetprotocollen zelf, is Let’s Encrypt een gezamenlijke inspanning van non profit organisaties om de gemeenschap te laten profiteren van meer veilige HTTPS security op het internet buiten de controle om van de te grote organisaties.