Webhost4all

Magnifiekhosting

Niet goed? Geld terug!

Niet Goed, Geld Terug Garantie
Magnifiekhosting ("het bedrijf") is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige hostingdiensten aan al onze klanten. We begrijpen echter dat soms een klant niet tevreden kan zijn met de geleverde diensten. Daarom bieden wij een 'Niet Goed, Geld Terug Garantie' aan om het vertrouwen van onze klanten te versterken.

Voorwaarden van de Garantie:

Termijn:
De 'Niet Goed, Geld Terug Garantie' is van toepassing binnen 14 dagen na de aankoopdatum van de hostingdiensten.

Verzoek om Terugbetaling:
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet de klant binnen de aangegeven termijn een schriftelijk verzoek indienen bij het bedrijf, waarin de reden voor het verzoek wordt vermeld.

Uitzonderingen:
Niet alle diensten komen in aanmerking voor de 'Niet Goed, Geld Terug Garantie'. Eventuele uitzonderingen worden duidelijk vermeld op het moment van aankoop en kunnen onder meer betrekking hebben op domeinnaam registraties, ssl certificaten, speciale aanbiedingen of aangepaste diensten.

Terugbetaling en annuleringsproces:
Na ontvangst van een geldig verzoek zal het bedrijf de terugbetaling verwerken binnen 3 werkdagen. Eventuele annuleringskosten of kosten voor domeinregistratie kunnen worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag, zoals vermeld in de servicevoorwaarden.

Afwijzing van terugbetaling:
Het bedrijf behoudt zich het recht voor om een verzoek om terugbetaling af te wijzen als het niet voldoet aan de voorwaarden van de garantie of als er sprake is van misbruik of frauduleuze activiteiten.