Webhost4all

Magnifiekhosting

Privacy Policy Magnifiekhosting

Dit privacybeleid beschrijft hoe Magnifiekhosting ("het bedrijf") persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en beschermt van klanten die gebruik maken van onze hostingdiensten. We zijn toegewijd aan de bescherming van uw privacy en zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie die u met ons deelt, veilig wordt behandeld.

Verzamelde informatie:

Accountinformatie:
Om hostingdiensten aan te bieden, verzamelen we persoonlijke informatie zoals naam, contactgegevens en betalingsgegevens wanneer u een account bij ons aanmaakt.

Technische gegevens:
We kunnen automatisch bepaalde technische gegevens verzamelen, zoals IP-adressen, browserinformatie, besturingssysteem en de pagina's die u bezoekt op onze website, om de prestaties en beveiliging van onze hostingdiensten te verbeteren.

Communicatie:
We kunnen communicatie vastleggen, zoals e-mails of chatberichten, tussen u en ons ondersteuningsteam voor klantenservice en ondersteuningsdoeleinden.

Gebruik van informatie:

Hostingdiensten:
We gebruiken uw persoonlijke informatie om hostingdiensten te verlenen, uw account te beheren, technische ondersteuning te bieden en om met u te communiceren over uw account en onze diensten.

Verbetering van diensten:
We kunnen de verzamelde informatie gebruiken om onze diensten te verbeteren, waaronder het analyseren van gebruikersgedrag, het oplossen van technische problemen en het ontwikkelen van nieuwe functies.

Marketing:
We kunnen uw contactgegevens gebruiken om u promotionele aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere marketingcommunicatie te sturen over onze diensten. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze communicatie via de afmeldlink in de e-mails of door contact met ons op te nemen.

Delen van informatie:

We zullen uw persoonlijke informatie niet delen, verkopen of verhuren aan derden, behalve zoals beschreven in dit privacybeleid of wanneer dit wettelijk vereist is.

Beveiliging:

We nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking. We maken gebruik van veiligheidsmaatregelen zoals encryptie, firewalls en periodieke beveiligingsaudits om de integriteit en vertrouwelijkheid van uw informatie te waarborgen.

Toegang en controle:

U heeft het recht om toegang te krijgen tot uw persoonlijke informatie die wij over u bewaren en om deze te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. Neem contact met ons op via de contactgegevens onderaan dit beleid om uw verzoek in te dienen.

Wijzigingen in het privacybeleid:

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen om te voldoen aan wettelijke vereisten of om onze privacypraktijken bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd en de datum van de laatste herziening bovenaan het beleid zal worden bijgewerkt.

Door gebruik te maken van onze hostingdiensten stemt u in met de voorwaarden van dit privacybeleid. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@magnifiekhosting.nl